Dorpsfeest Zaamslag
Menu

Evenementen

 

Evenementen


Gezamenlijk ontbijt

Dit jaar nieuw op het Dorpsfeest: gezellig ontbijten met dorpsgenoten! Begin de derde dag van Dorpsfeest Zaamslag met een goed gevulde maag!

Vanaf 08.30 uur tot 09.30 uur!

Ga naar dit evenement

Open podium

Heb jij een verborgen talent? En durf jij het aan om dit te tonen aan een klein publiek? Dan is dit je kans! Het podium is voor jou!

Ben je een fervente moppentapper, ben je altijd in de weer op je drumstel, heb je een leuk bandje met vrienden of wil je een leuke pitch doen over jouw stichting of jouw bedrijf? Alles is mogelijk! Geef je snel op voor het open podium van Dorpsfeest Zaamslag 2019. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur staat er een open podium op het Plein, waar iedereen die dat wil gebruik van kan maken. Wij zijn heel benieuwd!

Ga naar dit evenement

Oud-Hollandse spelletjes (groep 1 - 3)

De donderdagmiddag staat traditioneel in het teken van de kinderen. De oud-Hollandse spelletjes zullen ook dit jaar weer verzorgd worden door de Gezamenlijke Kerken Zaamslag. Kinderen uit groep 1 tot en met groep 3, kunnen hier aan deelnemen.

Ga naar dit evenement

Reham Viking Kidsrun (groep 4 - 8)

Na de leuke reacties van vorig jaar hebben we besloten om dit onderdeel te herhalen! Met dank aan onze exclusieve sponsor Reham Makelaars en Taxateurs zijn wij blij wederom de Reham Viking Run aan te kunnen kondigen! Dit is een 'obstacle run' met allerlei hindernissen die door heel Zaamslag te vinden zijn!

Ga naar dit evenement

Zaamslag Quiz; 15 juni 2019

Tijdens het Dorpsfeest 2019 ook weer op het programma: de Quiz. Dit keer een gezellige en historische quiz, waarbij de hersenen gekraakt zullen worden! In diverse rondes word je door de presentator meegenomen door alle pittige vragen over ons prachtige dorp!

Ga naar dit evenement