Dorpsfeest Zaamslag
Menu

Nieuws

 

De laatste ontwikkelingen

Zodra er belangrijke of leuke zaken zijn die we met u willen delen, zullen we deze hier vermelden. Kom dus periodiek even kijken of er interessante toevoegingen zijn.


Dorpsfeest 2019 definitief op 13, 14 en 15 juni

Dorpsfeest 2019 definitief op 13, 14 en 15 juni

Veel blijft zoals we het in voorgaande jaren hebben gedaan, maar er zijn ook een aantal veranderingen doorgevoerd.

Zo wordt de rommelmarkt niet meer opgenomen in het programma van 2019. Verder zullen wij een deel van het kinderprogramma op donderdag verplaatsen naar de zaterdagmorgen. Als gevolg hiervan krijgt het kinderprogramma op de donderdagmiddag een andere invulling voor de kinderen vanaf groep 4. De kinderen uit groep 1 t/m 3 zullen net als andere jaren weer een spelletjesparcours rond de kerk afleggen. Tot slot zullen er meer bands en andere muzikale optredens zijn, met een grotere diversiteit, waardoor het weer drie dagen volle bak ambiance is!!


UITSLAG LOTERIJ EN VERLOTING VRIENDEN VAN 'T DURP!

Winnaars loterij en uitslag verloting Vrienden van 't Durp!

Dankzij jullie deelname aan de loterij, kunnen we het Plein in de kerstperiode heel mooi aankleden! Wij feliciteren de volgende lotnummers:

3e prijs: 928 (gereedschap)

2e prijs: 6 (reischeque van Laere)

1e prijs: 656 (rondvlucht boven Zaamslag)

De winnaars mogen een bericht sturen naar info@dorpsfeestzaamslag.nl, we zullen dan afspreken waar en wanneer de prijzen afgehaald kunnen worden. Nadat wij het lot gecontroleerd hebben, zullen wij de prijzen uitreiken.

Wat ook nog 'open' stond is de verloting van de luchtballonvaart onder 'De Vrienden van ’t Dorpsfeest'. Dit jaar is deze mooie prijs gewonnen door familie De Caluwé uit de Gerard v/d Nissestraat. Ook hier verzoeken we even contact met ons op te nemen via info@dorpsfeestzaamslag.nl voor het uitreiken van de voucher.

Winnaars van harte gefeliciteerd!