Dorpsfeest Zaamslag
Menu

Nieuws

 

De laatste ontwikkelingen

Zodra er belangrijke of leuke zaken zijn die we met u willen delen, zullen we deze hier vermelden. Kom dus periodiek even kijken of er interessante toevoegingen zijn.


UITSLAG LOTERIJ EN VERLOTING VRIENDEN VAN 'T DURP!

Winnaars loterij en uitslag verloting Vrienden van 't Durp!

Dankzij jullie deelname aan de loterij, kunnen we het Plein in de kerstperiode heel mooi aankleden! Wij feliciteren de volgende lotnummers:

3e prijs: 928 (gereedschap)

2e prijs: 6 (reischeque van Laere)

1e prijs: 656 (rondvlucht boven Zaamslag)

De winnaars mogen een bericht sturen naar info@dorpsfeestzaamslag.nl, we zullen dan afspreken waar en wanneer de prijzen afgehaald kunnen worden. Nadat wij het lot gecontroleerd hebben, zullen wij de prijzen uitreiken.

Wat ook nog 'open' stond is de verloting van de luchtballonvaart onder 'De Vrienden van ’t Dorpsfeest'. Dit jaar is deze mooie prijs gewonnen door familie De Caluwé uit de Gerard v/d Nissestraat. Ook hier verzoeken we even contact met ons op te nemen via info@dorpsfeestzaamslag.nl voor het uitreiken van de voucher.

Winnaars van harte gefeliciteerd!


Genieten in de Bierentuin!

Genieten in de Bierentuin!

Lekker ontspannen in de bierentuin na een lange werkweek!

Tijdens de vrijdagmiddagborrel ben je helemaal op je plaats bij ons! We hebben allerlei speciaalbieren van brouwerij Van Steenberge, de Bierentuin zal nog meer aangekleed zijn dan vorig jaar met onder andere de Bankie's van Timmerservice Z-VL! John's Catering Zaamslag zorgt er met allerlei culinair lekkers voor dat de maag gevuld blijft, terwijl je naar de heerlijke akoestische songs van Recall kunt luisteren! Op zaterdag hetzelfde recept, alleen dan verzorgt Woodworks de entertainment!

Kortom: topdagen in de bierentuin tijdens het Dorpsfeest!


Lijn 7 op de Reham Stage!

Lijn 7 op de Reham Stage!

Op zaterdagavond 9 juni wordt het één groot feest op het Plein in Zaamslag! Dan komt namelijk de band Lijn 7 naar het Plein. Entree gratis.


Spectaculaire Zeepkistenrace!

Spectaculaire Zeepkistenrace!

Maken jullie een mooie zeepkist? Durf je ook van de helling af te rijden? Dan maken wij voor jullie een echte racebaan op Zaamslag! De racers starten op vrijdag 9 juni rond 16:30.

Geef je snel op via het inschrijfformulier op de website. De snelste zeepkist wint een prijs, maar ook de mooiste/ grappigste/ gekste zeepkist zal beloond worden met een leuke prijs! Prijsuitreiking zaterdag 10 juni om 17.30 uur. Vanaf 7 jaar.


De Reham Viking Run!

De Reham Viking Run!

Geen ZigZagZaamslag dit jaar, maar helemaal een nieuw spel! Doe mee met de spectaculaire Reham Viking Run, opgezet door onze exclusieve sponsor Reham Vastgoed BV, op en om Zaamslag! Deze Viking Run is een parcours van enkele kilometers met allerlei obstakels die gemaakt zullen zijn in ons Dorp!

Trek oude kleren en gemakkelijke schoenen aan, aanmelden in groepjes van 4. Wees op tijd, want vol = vol! De Reham Viking Run is op donderdag 8 juni. We starten rond 16:15, direct na de lawaaioptocht. Prijsuitreiking, zaterdag 10 juni om 17.30 uur. Let op: groep 4-5 onder begeleiding van een ouder/ verzorger. Voor groep 4-8.


Ontwerpwedstrijd Zaamslag

Ontwerpwedstrijd Zaamslag

Bedenk een nieuwe Zaamslagse voetbaloutfit, een mooie jurk met Zaamslagse kleuren, een kapsel, schoenen, sportsokken of een tas waarop Zaamslag zichtbaar is. Het maakt niet uit wat je verzint, als het maar wel met Zaamslag te maken heeft. Kun je goed een verhaaltje schrijven, knippen, plakken, bouwen, kleuren of een gedichtje maken? Doe dan mee met de ontwerpwedstrijd Zaamslag. De ontwerpen kunnen donderdag 8 juni ingeleverd worden in de tent. Er zijn hele leuke prijzen te winnen! Prijsuitreiking, zaterdag 10 juni om 16.30 uur. Voor groep 5-8.


Lawaaioptocht

Lawaaioptocht

Potten – pannen – deksels – lepels – toeters – fluiten …….
Weten jullie nog manieren om veel lawaai te maken? Kom op donderdag 8 juni meedoen met de lawaaioptocht door Zaamslag! Olaf van Frozen loopt ook mee!! We verzamelen om 15.30 uur bij de tent op het plein. Nemen jullie allemaal iets waarmee je heeeeel veeeeel lawaai kunt maken?

Alle leeftijden zijn welkom!


Seniorenmiddag tijdens ’t Dorpsfeest, vrijdag 9 juni, 13.30 uur

Seniorenmiddag tijdens ’t Dorpsfeest, vrijdag 9 juni, 13.30 uur

Dit jaar organiseren wij weer een gezellige seniorenmiddag.

Om 13.30 uur begint de bingo (kosten € 2-), met weer vele leuke prijzen. In de pauze, van 14.45-15.15 uur wordt er koffie met iets lekkers geserveerd en kunt u genieten van een presentatie van oude foto’s van Zaamslag.

Jaap en Beppie Goossen hebben een hele verzameling met prachtige foto’s van het Zaamslag van vroeger. Ook als u niet meedoet aan de bingo, is het zeker een aanrader om te komen kijken naar deze presentatie! Na de bingo (om 16.00 uur) wordt de presentatie vervolgd.

Wilt u komen, maar bent u slecht ter been? Dan kunt u wellicht met de zonnetrein meerijden. De komst van de zonnetrein is mogelijk gemaakt door Autobedrijf Verschelling en vertrekt om 13.30 uur bij de Molenhof/ Onder Wieken.

Iedereen, jong en oud, die een ritje willen maken in de prachtige polders van Zaamslag met de zonnetrein kunnen bij de tent op het plein opstappen want: de Zonnetrein rijdt voor iedereen!